top of page

Halli

Kemin Koiraharrastajat ry:n halli on rakennettu vuonna 2010 täysin talkoovoimin ja pelkästään koiraharrastuskäyttöön. Hallin alkuperäinen koko oli 320 m² eli 16 x 20 m.

 

Hallin laajennus toteutettiin syksyn 2015 aikana, jonka jälkeen hallin koko on 608 m² eli 16 x 38 m. Pohjana hallissa on keinonurmi. Halli on kylmä, liimapuurunkoinen ja pressukattoinen, mutta hallissa on kaksi lämmitintä, joilla sisätilan lämpötila saadaan talviaikana plussan puolelle. 

IMG_1654.jpg
Hallin käyttösäännöt

1

Hallin käyttäjä sitoutuu noudattamaan hallin sääntöjä ja vastaa siitä, että tilat ovat luovutettaessa samassa kunnossa kuin vastaanotettaessa.

2

Harjoittelu tapahtuu omalla vastuulla. Hallin käyttäjä on itse vastuussa omasta koirastaan ja itsestään ja sitoutuu korvaamaan aiheuttamansa vahingot hallille tai esteille. Vahingoista on ilmoitettava välittömästi, ja rikkoontuneet esteet on siirrettävä sivuun ja merkittävä selkeästi rikkinäisiksi. Ilmoita este- tai hallivahingoista Jannelle

(puh. 044-5171225).

3

Esteet on tarkoitettu vain koirille ja koiraharrastusta varten. Esteiden käyttö on sallittua vain, mikäli käyttäjä omaa riittävän tietotaidon niiden turvallisesta suorittamisesta.

4

Vaaratilanteiden välttämiseksi on ennen halliin tuloa varmistettava, ettei häiritse edellisen ryhmän koirien harjoituksia. Koirien ei saa antaa juoksennella hallissa vapaina muulloin kuin agilityrataa suoritettaessa. Harjoitusvuoroaan odottavien koirien tulisi olla kytkettynä tai häkissä. Aktiiviset harjoittelijat voivat pystyttää halliin koirille häkkejä talviharjoittelukauden ajaksi. Toisten häkkejä saa lainata vain niiden omistajien luvalla, ja tässäkin tapauksessa on pidettävä huolta, että häkki jätetään samaan kuntoon kuin se oli ennen lainausta.

5

Huolehdi, ettei koirasi tee tarpeitaan sisälle. Mikäli vahinko kuitenkin sattuu, korjaa välittömästi koirasi jätökset. Keinonurmen takia ulkoiluta koirasi ennen harjoituksia ja harjoitusten aikana mahdollisimman hyvin vahinkojen välttämiseksi. Jokaisella on oltava harjoituksissa mukana tarpeeksi vettä, jotta vahingon kuitenkin sattuessa jätökset voi pestä kunnolla nurmelta pois. Jos koiran omistaja ei kerää koiransa/koiriensa jätöksiä, voidaan hänelle määrätä hallinkäyttökielto!

6

Hallin keinonurmi tulee pitää mahdollisimman siistinä. Kura- ja lumikelillä olisi suotavaa, että hallissa käytettäisiin mahdollisuuksien mukaan eri kenkiä kuin ulkona, jottei likaa/lunta kantautuisi halliin.

7

Hallin seiniin, oviin tai heti oven pieleen EI pissitetä koiria. Halli/Kenttä ja niiden ympäristö on pidettävä siistinä: siivoa roskasi ja koirien jätökset roskikseen koko alueelta.

8

Mitään EI laiteta nojaamaan hallin seiniä vasten, eikä hallin seiniä saa hakata millään, sillä pressu vioittuu melko helposti. Tupakointi hallissa ja sen välittömässä läheisyydessä on kiellettyä. Tupakointi on sallittu vain siihen osoitetulla paikalla.

9

Lapiot ja kolat on hankittu kaikkien käyttöön, joten jos näet lumityön tarvetta niin tartu toimeen. Kaikkia hallin käyttäjiä edellytetään osallistumaan lumitöihin tasapuolisesti! Seinän vierustat ja ovien edustat pidetään lumesta puhtaana. Hallin ovia EI runnota auki ja kiinni, vaan oven edustat ja välit on puhdistettava kunnolla lumesta tai hiekasta. Kone käy auraamassa hallin alueen kun ehtii, joten aina ei välttämättä saa autoa hallille asti. Jos kone tulee tekemään lumitöitä, kun olet treenaamassa, niin autot pitää siirtää pois edestä.

10

Valonkatkaisijat  ovat ulko-oven oikealla puolella. Sytytä ensin 1-valot ja odota muutama minuutti ennen 2-valojen sytyttämistä. Hallin valot on sammutettava ja ovi on lukittava lähtiessä, jos halliin ei jää muita käyttäjiä. Lämmitintä käytetään ainoastaan ohjattujen harjoitusten aikana. Viimeisenä hallista lähtevä huolehtii, että lämmitin on varmasti sammutettu.

11

Juoksuinen narttu saa osallistua ryhmätreeneihin, jos se sopii muille osallistujille ja jos koiralla pidetään juoksuhousut jalassa hallissa.

Hallin käyttösäännöt

bottom of page