top of page

Karoliina Pajarin rally-tokon koulutuspäivä

KemKo järjestää Karoliina Pajarin vetämän rally-tokon koulutuspäivän 8.10.2022. Koulutus soveltuu kaiken tasoisille koirakoille (alkeet tulee olla hallussa). Kemin Koiraharrastajien jäsenet ovat koulutukseen etusijalla, mutta paikkoja myydään myös seuran ulkopuolisille. Ilmoittautuminen osoitteeseen: minttu.merivirta@gmail.com.

  • KemKon jäsenten ilmoittautuminen koulutukseen 3.9. mennessä.

  • Muille ilmoittautuminen aukeaa 4.9. klo 12.

  • Paikan varaus on sitova. Maksuohjeet toimitetaan s-postitse.

  • Koulutuksen toteutuminen vaatii vähintään 6 koirakkoa.

Koulutus järjestetään kahden koirakon ryhmissä, kesto 1 h, josta siis jokaisella koirakolla on puoli tuntia henkilökohtaista treeniaikaa. Kuuntelupaikkoja ei myydä, mutta jokainen koulutukseen osallistuva on oikeutettu seuraamaan muidenkin koulutustilanteita koko päivän ajan.


Hinta kemkolaisille: 20 e Hinta muiden seurojen harrastajille: 30 e


Kouluttajan esittely: Olen Karoliina, pari vuotta sitten Espoosta Rovaniemelle muuttanut luokanopettajaopiskelija. Rally-tokoharrastukseni alkoi vuonna 2017 Harri-labradorin kanssa. Nykyinen kisakoirani on Naava-beauceron, ja saavutuksiamme lajin parissa ovat valionarvo (2019) ja beussien rotumestaruus (2021). Naavan kanssa olemme osallistuneet myös rally-tokon SM-kisoihin ja -finaaliin (2019), ja tällä hetkellä tähtäimessä on Ruotsissa kilpaileminen. Rally-tokossa tykkään treenata erityisesti tekniikkaa ja kaikenlaisia häiriöitä. Kiihkeä ja helposti turhautuva Naava on opettanut minulle paljon myös vireenhallinnasta, selkeästä ohjaamisesta ja näiden tärkeydestä. Kaikkein tärkeintä koiraharrastuksessa kuitenkin on koiran reilu kohtelu ja hyvä fiilis — mieluiten sekä koiralla että ohjaajalla.

Comments


bottom of page