top of page

Talkootyö on seuraa pyörittävä voima

Tiesitkö, että Kemko rakentanut hallinsa seuranjäsenten talkoovoimin?

Kemko on pieni seura, jolla on jäseniä tällä hetkellä 62. Lähes kaikki työ tapahtuu talkoovoimin öljyllä toimivien lämmittimien polttoaineen hakureissuista lumitöihin. Pienenä seurana ylimääräisen työvoiman hankkiminen on haastavaa, mutta onneksi omasta takaa löytyy tarmoa ja tahtoa hoitaa hommat!


Talkoovoimien suurimpana saavutuksena voimme pitää itse rakentamaamme hallia, joka on mahdollistanut harrastamisen vuosien saatossa merkittävälle määrälle Meri-Lapin koiraharrastajia. Näitä harrastajia on seuranjäsenten lisäksi käynyt paljon myös erilaisissa koulutuksissa ja tapahtumissa. Halli on mahdollistanut alueella ympärivuotisen agilityn harrastamisen lisäksi toiminnan myös monissa muissa lajeissa.


Suurien talkooponnistusten ohella arkipäiväiset talkootyöt ovat aivan yhtä tärkeitä, ellei jopa tärkeämpiä: ilman niitä viikottainen toiminta ei pyöri. Jokainen talkootyö ja jokaisen panos on toimintamme kannalta merkittävää. Myös ne pieneltäkin tuntuvat työt, sillä pienistä puroista syntyy suuri joki.


Johtokunta kiittää jokaista kortensa kekoon vuosien aikana kantanutta! Ilman ketään meitä ei ole Kemkoa.Comments


bottom of page