top of page

Omatoimitreenaaminen

Jokainen jäsen on oikeutettu treenaamaan vapaavuoroilla eli varattujen treeniaikojen ulkopuolella. Kentällä treenaaminen kuuluu jäsenhintaan. Hallissa treenaaminen vaatii hallimaksun maksamisen.

Vapaavuoroilla treeniaikaa ei voi erikseen varata itselleen etukäteen.

Treenaaminen vapaavuoroilla on kaikkien jäsenten oikeus, eli kukaan ei voi varata vapaavuoroilla kenttää/hallia vain omiin treeneihinsä ja treenata yli puolta tuntia niin, etteivät muut hallin käyttäjät pääse treenaamaan. Vapaavuorot ovat maksimissaan 0,5 h pituisia per treenaaja. Uuden tulijan tulisi päästä mukaan treenaamaan jo aiemmin treenaamassa olevien kanssa yhdessä vuorotellen. 

Hallissa treenaaminen

Hallissa vapaavuoroilla pystyvät treenaamaan hallin avaimen lunastaneet (avaimen saa Ritvalta 10 € panttia vastaan) ja hallimaksun maksaneet seuranjäsenet . Vapaavuoroilla hallissa ei saa käyttää lämmitystä.

Lämpimän hallivuoron varaus

Hallimaksun maksaneilla KemKon jäsenillä on mahdollisuus varata lämmitettyä halliaikaa omiin treeneihin erillistä korvausta vastaan.

Yhden tunnin (1 h) mittaisella varatulla vuorolla saa käyttää yhtä lämmitintä, ja varatun treeniajan hinta on 15 €. Näitä vuoroja myydään viiden kappaleen seteissä (75 €), ja ostetuilla viidellä treenivuoroilla ei ole takarajaa, mutta vuorot ovat käytettävissä vain sinä aikana, kun jäsen on maksanut hallimaksun.

Kun jäsen varaa itselleen maksetun, yksityisen treenivuoron, niin tällöin halli ei ole vapaassa käytössä vaan varattu yksinomaan kyseiselle henkilölle. Varatulle treenivuorolle voi osallistua samanaikaisesti useampi hallimaksun maksanut jäsen. Jos hallimaksun maksaneen jäsenen kanssa yhdessä treenivuorolle tulee joko hallimaksua maksamaton jäsen tai seuran ulkopuolinen henkilö, niin näiden osalta suoritetaan lisämaksu 10 € / hlö.

Jos kuitenkin hallimaksua maksamaton jäsen tai seuran ulkopuolinen henkilö on mukana vain kouluttajan roolissa, eli ei treenaa itse, niin tällöin lisämaksua ei tarvitse suorittaa. Kouluttajan avulla jäsen ei kuitenkaan saa tehdä taloudellista voittoa itselleen (esimerkiksi myymällä ulkopuolisille koulutuspaikkoja).

Yksityinen treenivuoro tulee varata mielellään kolme vuorokautta ennen treeniajankohtaa, kuitenkin viimeistään yksi vuorokausi ennen treeniaikaa. Varaus on sitova. Varattu vuoro merkitään KemKon kalenteriin muille jäsenille tiedoksi.

3LK_E_AGIRATA-228 (1).jpg

Kuva: Noora Leppikangas

Ohje treenivuorojen ostamiseen ja varaamiseen:

1. Maksa 75 € (5 x 1 h) Kemin Koiraharrastajat ry:n tilille
(FI04 5131 0020 0461 58) käyttäen viitenumeroa 055.

2. Lähetä Miisalle (WhatsApp 044 5275 175 tai miisasaukkonen@gmail.com) kuitti maksusta. Maksukuitti tulee toimittaa viimeistään siinä vaiheessa, kun varaat ensimmäistä vuoroa.

3. Varaa lämmitetty hallivuoro ilmoittamalla varaamasi aika Miisalle WhatsAppilla 044 5275 175 (toissijainen ilmoitusmahdollisuus sähköpostitse miisasaukkonen@gmail.com) viimeistään yksi vuorokausi ennen treeniajankohtaa. Miisa pitää kirjaa ostetuista ja käytetyistä vuoroista sekä merkitsee varausajat kalenteriin. Varatessa ilmoitetaan kaikkien osallistuvien nimet. Kerralla voi varata maksimissaan kaksi peräkkäistä vuoroa (eli max 2 h). Jäsen ei kuitenkaan voi varata toistuvaa treenivuoroa (esim. joka ma klo x), vaan jokainen treenikerta tulee varata erikseen.

***

Tämä ohje on voimassa toistaiseksi. Johtokunnalla on oikeus lopettaa käytäntö koska vaan, jos väärinkäyttöjä tms. ilmenee. Tällöin käyttämättömät vuorot maksetaan takaisin jäsenille.

bottom of page