Kemkon syyskokous pidettiin lauantaina 19.11. Kokouksessa päätettiin mm. seuraavan vuoden johtokunta ja hyväksyttiin vuoden 2023 toimintasuunnitelma. Lisäksi kokouksessa palkittiin vuoden kerhonmestarit. Kerhonmestaruuksien säännöt löytyvät täältä.

Vuoden 2022 kerhonmestarit:

Agilityn mölliluokan kerhonmestari: Nina Hätelä ja shelam Toma


Agilityn 1-luokan kerhonmestari: Ritva Tuominen ja bc Nuppu


(Agilityn 2-luokan kerhonmestari: ei kahta tulosta kenelläkään)


Agilityn 3-luokan kerhonmestari: Seija Kekäläinen ja bc Ninja


Rally-tokon ALO-luokan kerhonmestari: Seija Kekäläinen ja bc Ninja


Rally-tokon AVO-luokan kerhonmestari: Ritva Tuominen ja bc Nuppu


Rally-tokon VOI-luokan kerhonmestari: Nina Lindberg ja shelam Hopi


Rally-tokon MES-luokan kerhonmestari: Tiina Maunu ja bc Senni


Onnea mestareille!Kemko järjestää vaihtelevasti talven aikana yksittäisiä näyttelytreenejä. Treeneistä ilmoitetaan Kemkon Facebook-sivulla. Näyttelytreenit ovat hallimaksun maksaneille jäsenille ilmaiset, muille 5 €. Maksu käteisellä, varaathan tasarahan. Muistathan, että treeneihin osallistuvalla koiralla tulee olla voimassa olevat rokotukset. Ethän tuo treeneihin sairasta koiraa. Lisäksi pennuille tarjolla vielä ennen messaria extratreeniä pentumätsärin merkeissä!


Tervetuloa treenaamaan!


Tiesitkö, että Kemko rakentanut hallinsa seuranjäsenten talkoovoimin?

Kemko on pieni seura, jolla on jäseniä tällä hetkellä 62. Lähes kaikki työ tapahtuu talkoovoimin öljyllä toimivien lämmittimien polttoaineen hakureissuista lumitöihin. Pienenä seurana ylimääräisen työvoiman hankkiminen on haastavaa, mutta onneksi omasta takaa löytyy tarmoa ja tahtoa hoitaa hommat!


Talkoovoimien suurimpana saavutuksena voimme pitää itse rakentamaamme hallia, joka on mahdollistanut harrastamisen vuosien saatossa merkittävälle määrälle Meri-Lapin koiraharrastajia. Näitä harrastajia on seuranjäsenten lisäksi käynyt paljon myös erilaisissa koulutuksissa ja tapahtumissa. Halli on mahdollistanut alueella ympärivuotisen agilityn harrastamisen lisäksi toiminnan myös monissa muissa lajeissa.


Suurien talkooponnistusten ohella arkipäiväiset talkootyöt ovat aivan yhtä tärkeitä, ellei jopa tärkeämpiä: ilman niitä viikottainen toiminta ei pyöri. Jokainen talkootyö ja jokaisen panos on toimintamme kannalta merkittävää. Myös ne pieneltäkin tuntuvat työt, sillä pienistä puroista syntyy suuri joki.


Johtokunta kiittää jokaista kortensa kekoon vuosien aikana kantanutta! Ilman ketään meitä ei ole Kemkoa.


#kiitosseuratoimija #keminkoiraharrastajat #kemko #merilappi #kemi


Ajankohtaista