top of page

Talkoopisteet

Talkoopisteitä kerätään vuosittain ajanjaksolla 21.9.-20.9. Pisteitä voi käyttää pitkin vuotta, ja ne nollautuvat vuoden lopussa. Ajanjakso on lisäksi jaettu kahteen eri keräyskauteen, jotka vaikuttavat ryhmäpaikan saamiseen.*

Esimerkki:
21.9.2020-20.9.2021 välisenä aikana kerätyt pisteet tulee käyttää vuoden 2021 loppuun mennessä.

Pisteitä kertyy ryhmien vedoista, tapahtumissa talkoilemisesta, kokouksista, pihatöistä yms. > 1 talkootunti on 1 piste. Poikkeuksena lumityöt, joiden osalta 1 talkootunti on 2 pistettä. Pisteitä ei voi muuttaa rahaksi.

Pisteitä voi hankkia itselleen myös avustajan avulla (eli esim. perheenjäsenen talkootunnit voidaan kirjata seuran jäsenelle). Jos talkoopisteet osoitetaan jollekin muulle kuin tekijälle itselleen, tulee asiasta kertoa talkoopisteiden ilmoittamisen yhteydessä. Pisteitä ei voi siirtää toiselle jälkikäteen.

Jokainen jäsen huolehtii itse talkootuntiensa ilmoittamisesta. Tapahtumien yhteydessä pisteet kerätään aina lopuksi yhteiselle paperille, jonka tapahtuman vastuuhenkilö välittää eteenpäin. Johtokunnan jäsenet ovat vastuullisia pisteiden kuittaajia.

Pisteet ryhmäpaikkoja varten:
Talkoopisteet vaikuttavat ryhmäjakoihin. Päästäkseen ohjattuun ryhmään, on jäsenen kerättävä vähintään 15 talkoopistettä edellisen keräyskauden aikana. 15 pisteellä ryhmänpaikan saa halutessaan agilityyn, tokoon ja rally-tokoon. Pisteillä ei voi lunastaa useampaa paikkaa yhteen lajiin. Ohjaaja voi osallistua eri lajiin eri koiralla, mutta samaan lajiin pisteitä tarvitaan 15 p / koira.

Esimerkit:
15 pisteellä ohjaaja voi hakea ryhmäpaikan Rekulle agilityyn
15 pisteellä ohjaaja voi hakea ryhmäpaikan Rekulle agilityyn, tokoon ja rally-tokoon
15 pisteellä ohjaaja voi hakea ryhmäpaikan Rekulle agilityyn ja Turrelle tokoon

30 pisteellä ohjaa voi hakea ryhmäpaikan sekä Rekulle että Turrelle agilityyn

*Keräyskaudet:
pisteet kesäkautta varten 21.9.-20.4.
pisteet talvikautta varten 21.4.-20.9.

Mitä enemmän jäsen on pisteitä kerännyt, sitä varmemmin pyritään järjestämään toivottu ryhmäpaikka.

IMG_9980.jpg
bottom of page